Smycken av InVisionArt


onsdag 4 november 2009

Puh....jobbig dag igår


...så jag är lite (mycket)trött idag. Just nu ville jag bara förmedla det erbjudande jag har på min djurporträttsida. Ni kommer lättast dit om ni klickar på hästen i högermarginalen, annars är adressen InVisionArt . Är det så att någon vill beställa ett djur- eller barnporträtt att kanske ge bort i julklapp, så har jag det erbjudandet att om ni beställer i november (för att undvika jäkt nära jul) så får ni tillsammans med porträttet fyra vykort med porträttmotivet på (värde 60kr).

För övrigt var resultatet av gårdagens prov att mitt vänstra öga är helt kass och jag har fått remiss till ögonläkare. Möjligtvis är det starr på gång, eller i alla fall något som blivit akut värre de sista två månaderna. Jag får göra enögda bilder, men det är egentligen inget nytt. Vill bara veta varför det så snabbt blir sämre. För öronens del väntar en liten hörapparat på höger öra, inte större än att den sitter som en knapp i hörselgången. Skall bli skönt att höra bättre. Ibland kan det ju vara trevliga saker jag går miste om. Tyvärr är det ju så att kroppen inte är lika ung som själen.

Som exempelbild på djurporträtten visar jag er den ståtliga Farkas, när han var i sin fulla kraft. Hans matte Fia berättar att han är svårt sjuk, får inte behålla maten och är svårt avmagrad och svag. Jag sänder alla goda vibbar jag har, och hoppas han blir frisk igen. Sällan har jag sett en ståtligare schäfer, porträttet var ett nöje att göra!!
Ha det bra i höstrusket!!

2 kommentarer:

Fia o Farkas sa...

Hejsan!
Så tråkigt med ditt öga, både hörsel o syn är ju ganska käckt att det funkar, hoppas det inte är något allvarligt.
Vi väntar på ytterligare utredning på Farkas och hoppas på det bästa med min lilla underbara hund, mailar dig om vidare resultat.

Babbi sa...

Tråkigt med ögat...men bra med hörseln att det finns hjälp. Du får köra på din inre ögon...har för mig att jag hört talas om nåt sånt:). Håller tummen för Farkas...det är hemskt när husdjuren blir sjuka och man inte vet varför, det kan jag intyga :S Ha det bäst kära du :) Kram