Smycken av InVisionArt


tisdag 10 november 2009

Blev väckt redan klockan två av en fjäril....men en fjäril som skällde. Sedan kunde jag inte somna om. Vad kan vara mer lämpligt som dagens bild än en fraktal fjäril. Lustigt nog har min avatar under alla år på Renderosity varit en fjäril, och nu sitter jag här som lycklig ägare till en fjärilshund. Jag måste säga att den låter lite mer än en vanlig fjäril, och är busigare, därav namnet Pixie :-)
Jag tror jag har haft stor tur med Pixie. Vi var hos veterinären igår för vaccination och chipmärknng. Så klart hon ylade till när hon fick sprutona, men för övrigt helt orädd, lugn och trygg. Plus att hon stundtals är en riltig liten busflicka. men bara det att hon inte visar tecken på ängslan är ju underbart! 185o gram underbar hund. Visar min avatar på Renderosity och min fraktala fjäril.

3 kommentarer:

The Artist Within Us sa...

As a teenager I used to collect butterflies and other insects, today I rather enjoy their presence in my garden. Thank you for sharing your beautiful artwork with us.

Egmont

Emelie sa...

Usch Gun! det lät inte som någon bra vana ALLS! Nu får du börja laga dig hotell frukost varje morgon precis som jag:) Mycket bra och trevligt!

Vad kul att du trivs så bra med Pixie :D Underbart namn för övrigt, väldigt bra och piggt som sagt!

Vacker bild på fjärilarna!
Ha en fortsatt fin dag!
Puss & Kram

johanna sa...

Det är inte våran hund utan Mats´s pappas hund. Vi är hundvakt medans han är borta ett par dagar. : ) Jaaa, hon är för söt alltså!! : ) Tuffen är samma ras. . Jag har mag/hjärtbilden på andra datorn så jag kan skicka den i kväll ifrån jobbet : )