Smycken av InVisionArt


söndag 29 november 2009

Allas lyckodag


Dvs alla som ville vara med om utlottningen på mina vykort. Det var nämligen bara fyra stycken.
Så...Marita, Fia , Emelie och dotter Lena får alla fyra kort. Emelie, du får maila mig din adress, de andra har jag ( tror jag...skall kolla).
Pixie och jag var faktiskt ute under den lilla stund solen välsignade oss med sin närvaro. Nu är det grått igen. Jag saknar verkligen ljuset och mörkare blir det.
Eftersom det är första advent idag låter jag Babbis katt Larsa motvilligt vara tomte och tända första adventsljuset. Babbi, jag har sänt den separat till dig.
Ha en mysig dag allihop!!

6 kommentarer:

Babbi sa...

Hahaha....Yaaay min Larsa-gull...tusen tack Gunsan. Underbar bild! Såå mycket Larsa!

Four Seasons in a Life sa...

I absolutely love this photograph!!!!

I would just like to know how you were able to pose the cat . . .

All my best to you for the holiday season,
Egmont

Lena sa...

Tack för korten jag skall få! Bilden på Larsa är obetalbar. Han ser INTE ut att vilja vara med på bild, än mindre få en tomtemössa på huvudet. Kram

Fia sa...

Ett sådant härligt kort, måste säga att du lyckas väldigt bra med djur i synnerhet att få en katt att vara stilla med tomteluva på huvudet.
Kram Fia o Farkas

gunsan sa...

Till Fia o alla andra: Det är en fotomanipulation. Jag skulle ALDRIG få för mig att sätta en tomteluva på en katt, an mindre placera ett levande ljus i hans tassar :-)
Förresten är det inte ens mitt kort. Jag bad Babbi hitta roliga kort på sin Larsa för att göra något av dem. Och de gjorde jag alltså. Enligt Babbi ser han så där sur ut då och då.

Fia sa...

Har man bara ordentligt med koll hela tiden när man tar kort på djur med levande ljus, och är snabb med kameran, så går det bra, men naturligtvis måste man vara försiktig, det bästa är ju när katt eller hund är trött.
Annars är det ju ett underbart kort på den lilla katten. Vänta Gunsan till du ska få kort på mina två tomtehundar, kommer snart.
Kram