Smycken av InVisionArt


söndag 18 september 2011

Ingen tungviktare precis!Pixie har gått ner igen, till samma vikt hon hade vid parningen. De två bebbarna rör sig i alla fall, det är huvudsaken. Hon är fortfarande så liten i maten, men inte mager i alla fall.
Sex dagar kvar, om vi skall gå efter tabellen.
Inga andra större nyheter, fortfarande pigg o glad på våra promenader.
Vi får hålla tummarna för att allt går bra!!
Nu är det bara rakning av magen som återstår. Vi får hjälp av vännen Karin med det snart.
För egen del har jag gjort i ordning en datorplats vid arbetsbänken i sovrummet. Skall jag sitta och hålla koll på små nyfödda valpar, så måste jag ju ha något att göra när de sover sött och allt är lugn o ro.
Min laptop är flyttad dit, liksom den externa hårddisken med en massa filmer. Så jag är beredd.

Min stationära dator har fått ännu ett fel. Det lilla batteriet på moderkortet som håller reda på tiden behöver bytas, så den snälle teknikern kommer hit igen och gör det.
Jag hoppade på en påbyggnadsförsäkring för ytterligare två års service. 1100 nånting för två år är billigt om man räknar på att datorn vid det laget är fem år gammal.Man kan ju hoppas att alla delar som inte håller för tidens tand är utbytta då. Väl värt pengarna, för jag är väldigt förtjust i denna datorn. med 8Gb ram så är den alldeles utmärkt för mina behov. 24" skärm  ocksså, det är skönt.
Min laptop är alldeles utmärkt, men inte kan den ersätta den stationära, inte när det kommer till bildskapande.
Jag har starka planer på att lägga ner min Djurporträttsite nu när abonnemanget snart går ut. 1000 kr om året kostar den mig, och jag har inte fått några beställningar på månader. Meningen är ju att den skall betala sig själv i alla fall. Visserligen är den välbesökt, tror jag är uppe i 189.000 besök under mindre än två år, men tittare blir jag inte fet på :-) Nu har jag dessutom köpt en ny färglaser som grävde djupt hål i kassan.

Ha en skön söndag, trots molnigt väder! I alla fall mildare än igår, då det var nattfrost.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det närmar sig nu lilla valp mamma... vi håller tummarna!

Kati

Lena sa...

Håller också tummarna!