Smycken av InVisionArt


onsdag 7 september 2011

Bara 18 dagar kvar!Tiden går så fort. Jag kan inte fatta att det är mindre än tre veckor kvar tills valparna kommer. Hoppas verkligen det blir mer än en. Små valpar behöver syskon att leka med, precis som människobarn. Jag är själv enda barnet, så jag vet hur det känns att stå ensam emot vuxenvärlden.
Pixie är fortfarande enormt tetig med maten Hon får bara i sig en bråkdel av vad hon skall äta nu. Hoppas aptiten växer nu när valparna kommer att växa allt fortare. Nå hon var vid gott hull från början, så det går nog ingen nöd på henne. jag får leka o truga för att hon överhuvudtaget skall få i sig de näringsrika pullorna som skall vara hennes o valparnas föda från nu, och tills valparna är färdiga att lämnas vidare,
Det där att finna goda hem för dem är ju också något man måste tänka på innan. Jag känner jag har ett ansvar för att de kommer att få det bra. Inte hamna i ett hem där de vuxna jobbar heltid. En hund skall ju inte lämnas ensam mer än max fyra timmar för att inte lida. Annorlunda förståss om det finns fler hundar.
Det är mycket att tänka på när man skall bli valpmamma för första gången, jag har lärt mig massor, både från böcker och av vänner med vana.
Pixie är ganska morrontrött nu för tiden. Så fort jag lämnar sängen går hon upp och lägger sig tillrätta på min kudde o sover vidare några timmar :-) Ser gott ut, eller?
Ha en bra dag! Här regnar det som vanligt, hoppas ni har större tur!

2 kommentarer:

Kati sa...

Ja, det ser mysigt ut... det närmar sig med stormsteg.

Kati

Lena sa...

Glöm nu inte ringa Västra Djursjukhuset idag när de har ordinarie tider (450 700)!!