Smycken av InVisionArt


onsdag 14 oktober 2009

Så här ser en nattskramla ut!!


Bara på nätterna är jag någorlunda pigg. Jag får mycket gjort, och framför allt njuter jag av stillheten runt mig. Allt skulle säkert vara bra om jag kompenserade lite med sömn under dagen, men det gör jag alltså inte. Inte i sängen i alla fall. Jag faller i sömn överallt och framför allt vid datorn. vet inte vad som flugit i mig, vet bara att det ju inte kan fortsätta så här. Det roliga är att jag mår så förbaskat bra. Antar att jag är hypoman och att det kommer att krävas betalning senare. I natt satt jag i alla fall och uppdaterade min Djurporträttsida, lade till bl a en sektion om mig där jag faktiskt berättade mycket mer än vad jag gjort på,denna bloggen, lade till lite om planer och nya funktioner såsom vykort av beställda porträtt. Skall väl också gå igång med vykort i allmänhet, både här 0ch där. Funderade på lite roliga saker för den kommande julen. Jag vill att det skall hända lite saker då och då. Utlottningar till exempel, som faktiskt har varit populära. Det finns alltid något att fira!!
Här på bloggen tänker jag länka mitt Jalbum hit, det gäller bara att först fylla det med bilder. Ett stort jobb som kommer lite i taget. Tänkte hålla de gallerierna på engelska, för att upprätthålla lite kontakt med alla vänner runt i världen som jag lärt känna under de åtta åren på Renderosity.Vi i Sverige har ju mycket lättare att läsa engelska än en amerikan eller fransman att läsa svenska.
Jag undrar om det finns något intresse av vykort här? Har vykortskrivandet kommit på undantag mitt i allt mailande? Ge ge mig gärna lite feedback på det!
Nå...det var lite om mina planer. Få se vad som kommer ut av det.

Egentligen borde jag säga Godnatt nu, och krypa i säng, men jag kan inget garantera :-)
Detta kommer att ta en del tid, och med den tröttheten o splittringen jag är inne i nu, känns det fjärran. Roligt dock att ha något att arbeta mot.

1 kommentar:

Emelie sa...

UNDERBAR BILD! Riktigt snyggt gjord och jaa... Applåder :)

Var ett tag sedan man hörde från dig! Allt väl i stugan?

Ha en underbar kommande vecka!
Puss & Kram