Smycken av InVisionArt


torsdag 14 maj 2009

Några av mina kattporträtt
Att måla djur har givit mig mycket glädje under ett par år. Dels tycker jag mycket om djur, i synnerhet katter eftersom jag levt med en eller flera katter i över 25 år. Min allra första katt var en liten brunmaskad Birma som jag tyvärr inte har ngn bra bild på. På den tiden fanns det inga digitalkameror, och jag är alltför otålig att ta bilder och vänta i veckor innan jag får se resultatet.

Min dotter har två blåmaskade Birmor, som jag visar här, Nellie och Cornelia.

På sista åren har jag blivit mer och mer förtjust i hundar också, i och med att jag börjat med mina porträtt. Tyvärr sätter min dåliga rygg och en envis latmask stopp för hundägande. Gå ut i ösregn...nej, känns inte så.

Här kommer i alla fall några prov på kattporträtt jag gjort, tog några i högen. Överst, min nuvarande älskling Maria och under henne en bild på min förra katt Simon som liten unge.
Lenas Birmor ligger längst ner.

Jag har ett Hund&Kattgalleri på Photobucket, http://gunsan.webb.se/ Välkomna att titta in! Klicka på Slideshow i övre högra hörnet, så rullar det på av sig själv. Hundar o katter i salig blandning.

2 kommentarer:

Lena sa...

Underbara bilder!! Maria är så söt när hon spanar läget innan hon går under planket. Och bilden på Nellie är helt underbar. Finns det någon som kan se mer oskyldig ut? Både du och jag vet att oskydlig är hon definitivt inte... Hehe.

Gun Legler sa...

Lena, jag gissar ändå att Nellie slipper lite bannor med den minen LOL Tack förresten!