Smycken av InVisionArt


onsdag 13 maj 2009

Härryda-Posten idag.


Lite kul att möta sitt ansikte i tidningen, även om jag aldrig blir bra på kort (hmmm...det är vad jag tycker i alla fall). Kanske lite svårt att mentalt hoppa in i sin fysiska ålder när man känner sig så mycket yngre på insidan. Det där med ålder går ju inte att undvika i tankarna så här strax efter 70-årsdagen. Att skapa, att vara kreativ, att med liv och lust gå in för en sak håller mig ung, det är visst o sant, liksom kontakter med likasinnade. I mitt vardagliga liv är jag något av en eremit, lämnar inte gärna min lilla by, men vid datorn når jag alla hörn av världen. Visst åker jag och hälsar på barn och barnbarn, men resor ut i världen är ett avslutat kapitel för mig. Så känns det nu i alla fall, men garantier för framtiden kan jag inte ge :-) Nu har jag katten att skylla på för att inte vara hemifrån så länge.


Tack till Härryda-Postens reporter för ett fint jobb!

Klicka på bilden för att ha chans att läsa åtminstone en del.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ! Sitter du 10 timmar om dan ??? Jag orkar med 2 på sin höjd. Du var lite olik dig, tycker jag, men det är jag också. Håller med om att du känns ung i det du skriver och gör - man får intrycket av att det är en jämngammal jag pratar med.

Peter

Jonas sa...

Min mamma är en kändis - LOL

Lena sa...

Vad konstigt, min mamma är också en kändis :)

P&K

Gun Legler sa...

Ja mina barn, eran mamma är kändis i hela Härryda LOL

Helena sa...

Apropå månadsbilderna du kommenterade hos mig: wow, vad häftigt det skulle vara med månadsakvareller snarare än månadsfoton! Kanske nåt för dig? :)

Gun Legler sa...

Bra idé Helena, Tack!

johanna sa...

Kul att va med i tidnigen, du gör verkligen fin fina bilder!!!!