Smycken av InVisionArt


torsdag 25 mars 2010

Min vårfé har hittat sitt nya hem


Jag har dragit vinnaren till vykorten med vårfén på. Det var ju inte många intresserade, så vars och ens chanser var stora. I alla fall var det Barbro som Fru Fortuna gynnade idag. Barbro har en blogg som heter Mitt andrum .
Nu får du sätta rotation på vårfén Barbro, hon har mycket kvar att göra, i alla fall på lekplatsen härintill. Kolla allt grus!! I skogen ligger snön djup ännu. I trädgården är tjälen under de översta centimetrarna plaskvåt gräsmatta, djup. Grattis Barbro, korten kommer när jag fått din adress.
Pixie och jag har just kommit in från en långpromenad i underbart vårväder. Skönt!

1 kommentar:

Mitt andrum sa...

Gun, jag tror inte att det är sant att jag har vunnit Vårfékorten! Min glädje gör att jag känner svindel. Du har väl kvar någon vårfé själv som skyndar på våren hos dig också? Jag var ute på promenad ungefär den tiden som du skickade mejlet. Under promenaden blev vädret skönare och skönare och jag träffade på två citronfjärilar.En liten flicka hade plockat av alla små krokus i en backe, jag ville inte säga något om det, kommenterade bara den vackra buketten. Då säger hon att jag vill ge dem till dig. Hon var bestämd så till slut tog jag emot blommorna. Det måste vara vårfén som besökte oss i Kungälv direkt efter att du hade dragit min vinst? Kan man önska sig en bättre dag...

Tack snälla Gun för det här initiativet och för vinsten, kram barbro och TACK igen...

Barbro Erdei
Trollhättevägen 12
44234 KUNGÄLV