Smycken av InVisionArt


onsdag 14 juli 2010

Pixie 11 mån


Tänk att liten Pixie blivit nästan ett år! De sista dagarnas tryckande värme har fått både henne och hennes matte att bli mer eller mindre utslagna. Matte dricker litervis med vatten, medan Pixie vägrat att både äta och dricka. Till slut fick jag tvinga i henne vatten med en spruta (utan nål förståss) Inte det minsta populärt!! Nu har hon hämtat sig någorlunda, men torrfoder får vänta någon dag.
Jag skall ta en tur till Borås för lungröntgen i eftermiddag, så Pixie får vara hos snälla grannen som har en Westie på 13 år. Pixie försöker få henne att leka på alla tänkbara sätt, förgäves förståss. Daisy nobbar henne och man ser hur hon tycker att tonåringar är en plåga :-)
Ha en skön dag!

4 kommentarer:

Babbi sa...

Tiden går alltför fort...:)Ja här har vi lidit alla helvetes kval i värmen....Larsa äter och dricker inte heller, jo han äter men inte så mycket. Som tur är får han i sig vätska genom blötmaten han äter. Jag hoppas värmen ger sig snart för fy 17 vad dåligt jag mått av den. Hoppas röntgen ger det svar du önskar...bra med goda grannar som man kan få hjälp av :) Ha det så bra det nu går i värmen...kram från Larsa, Conny och mig!

Kati sa...

Hej Gun!

Även vi i Borås är lyckliga över det svalare vädret...under helgen och i början på veckan satt vi utslagna i soffan och flåsade. Regnet missade ju Borås tyvärr...jag längtade efter en riktig urladdning.

Ha det gott..vi ses på söndag!

Kati

Anonym sa...

Hej!

Ja, tiden går fort.
Vår Kenia fyller 2 år idag.
Värmen knäcker vem som helst, jag är tacksam över att ha semester nu.
Vi har en vattenfontän till katterna som alltid ger färskt och kallt vatten. Dessutom stimulerar det porlandet ljudet till att katterna dricker oftare. Om du inte har en sådan så köp en och testa till Pixie.

Anonym sa...

What a great photo of Pixie, and the reason for her vigilance is so touching.