Smycken av InVisionArt


onsdag 9 juni 2010

Nej, det här är inte Pixie


Jag gjorde detta porträtt av Bobby till en holländsk fotografvän som just mist sin älskade Papillon. Han var helt förtvivlad eftersom Bobby var den enda vän han hade, så jag ville göra honom lite glad.
Det var länge sedan nu som jag skrev något. Min stationära dator är obrukbar efter krasch på krasch, antar att formatering är vad som återstår och jag bävar!! Nu har jag fått lite hyfs på min nya bärbara, som är en Windows 7, och jag känner mig irriterad att den inte funkar som min vanliga. Som tur är hade jag kopior på allt på externa hårddiskar, men det tar tid att få allt att löpa smidigt. Jag kan inte använda skrivaren än och känner mig handikappad. Håll tummarna, för jag har redan fått blåskärm två gånger på denna. Ha en bra dag! (här är det grått och regnet skvalar)

3 kommentarer:

Suzanne sa...

Post a comment
Sis, that is such a wonderful portrait of Bobby. I am positive his owner is very happy to have this memorial. Good wishes to you with your computer. I hope you get it all straightened out without too much trouble.

Hugs, Suzanne

ilias sa...

Riktigt snygga alster,
Roligt att hitta svenskar som jobbar digitalt.

Att du är äldre är det bästa med hela denna blogg och du ritar digitalt dessutom :)

Anonym sa...

En förklaring till dina krascher kan vara att hårddisken håller på att ge upp. Då hjälper inte formatering och ominstallation. På min Dell D620 kom första symptomen efter ett års drift, första kraschen, nästa 6 månader senare, nästa 3 månader senare och då sattes det in en ny hårddisk.