Smycken av InVisionArt


onsdag 28 april 2010

På stranden


Jag som mestadels har bott nära havet överfalls av längtan dit ibland.

4 kommentarer:

Mitt andrum sa...

Det kan jag mycket väl förstå att du har kvar längtan till havet. Havet är så mycket. Jag tycker om älvar också, sådana där som rusar fram, där man känner kraften i forsandet. Fascinerande och lite kusligt.
Den här bilden är väl en riktig målning, jag menar naturligtvis att det är väl inte en digital målning?
Kan den vara från dina gamla hemtrakter?
Pixie har du målat så himla vackert och med en underbart färgad bakgrund.
Igår var jag i Ullared med mitt barnbarn. Hennes kompis som hon skulle åka med hade blivit sjuk. Så det blev en akut inryckning av mormor. FEM timmar gick vi inne på Gekås. Det känns i benen idag.
Ha det gott Gun tills vi hörs...
Min mobil har en 2.0 mega pixels kamera. Det är en Sony Ericsson K530i och som jag fick gratis för 1,5 år sedan, när jag tecknade ett abonnemang på 24 månader för 99:- per månad som jag kan ringa för.

gunsan sa...

@ Barbro
Som allt annat jag gör så är denna digital också. Länge sedan jag tog i en pensel på riktigt. Efter datorn behöver jag inte städa undan en massa färgkludd. behändigt!
Hoppas att du hämtat dig från Ullared nu, låter som en mardröm :-)

Mitt andrum sa...

Det är helt OK nu efter Ullared. Men det var skôj som vi säger, gamla Göteborgare.
Jag måste fråga dig om bilden igen. Är det ett foto som du målat med din teknik eller har du målat den så att säga på fri hand?
HA det bra Gun...

gunsan sa...

@Barbro
Tja, utgångspunkten är ett foto, sen har jag målat och använt filter tills jag blev nöjd. Det är aldrig stor idé att fråga precis hur jag gör en bild, för jag har ingen koll, testar hit och dit.Det var ett problem på Renderosity när en del ville få mig att göra tutorials.
Icke då!! Kan inte gå tillbaka i mina spår. Jag har förresten börjat så smått att publicera bilder där igen, efter nästan ett års uppehåll ( kortlänk: http://stop.to/InVisionArt/ )