Smycken av InVisionArt


torsdag 29 april 2010

Mitt älsklingsträd, lönnen.Min samtalspartner under alla stunder av trädgårdsmysande. Det är dags att börja följa den noga nu, för det händer saker varje dag. Jag börjar min dokumentation av förvandlingen först idag, blev lite tagen på sängen att det går så fort nu. Jag och min IXUSkamera är inga proffs på macron, men jag visar ett ändå.

3 kommentarer:

Mitt andrum sa...

Nu blir jag lite överraskad av att få se "vanliga" bilder. Det skall bli intressant att följa utvecklingen av lönnen. Närbilden är jättebra och riktigt läcker.
Tala om att det går fort nu. Bara under dagen idag tycker jag att det exploderade. Regnet igår och värmen idag satte fart.
Vad kul att du har tagit upp den där andra sidan som jag inte kommer ihåg vad den heter. Men skall gå in och kolla ikväll.
Jag har full förståelse för att du inte kan gången på dina konstverk. Det lilla jag håller på i PS har jag faktiskt ingen aning om vad jag har gjort i efterhand. Jag experimenterar också tills jag känner att nu går det inte att "greja" mer eller tills jag är nöjd. Men det är svårt att sluta när man har kommit igång eller veta när verket är färdigt.
Idag har jag varit i Göteborg och åkt färjan som går mellan Hisingen och Södra Älvstranden. Då regnade det en aning men nu ikväll blev vädret behagligt.
Ha det bra och sov gott...barbro

Bobby sa...

Hej! Fint träd! Är det en Tysk lönn?
H//Bobby:-)

gunsan sa...

@ Bobby
har ingen aning även om det är mitt älsklingsträd :-) Jag bara njuter av det.