Smycken av InVisionArt


lördag 25 juli 2009

I kväll går mina tankar till Lena


Min dotter, vars ena älsklingskatt Nellie är sjuk. Lenas två blåmaskade Birmor, mamma Cornelia och dottern Nellie, är ett så tätt sammansvetsat par, att det är svårt att tänka sig den ena utan den andra. De är gamla, och nu verkar det som om Nellies njurar fungerar dåligt. Det är en gissning, veterinären får säga sitt i morgon, men jag känner igen symptomen från min egen älskade Suzuki, den brunmaskade Birma som var min första katt, och som jag fick ha och älska i 16 år. Lena är förtvivlad och jag lider med henne. Jag sänder alla goda vibbar jag kan, och hoppas det finns bot att få för Nellie, som är en så underbar liten katt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Hittade hit via Kinges hemsida.Så många fina bilder det finns här hos er. Ville bara skriva att vi har också en njursjuk katt, med tidig upptäckt och rätta fodret kan de leva ett bra liv, (fast det vet ni säkert redan:o) vår misse är 18 år nu, och har ätit Renal/Kidney support foder i 5år,vi ger endast våtfoder, har tagit bort all torrfoder helt & han får även B-vitamin av veterinären när vi är in på årlig kontroll. Han mår bra trots sin sjukdom, och kan till o med få sina ryck och busa som en kattunge. Han är vårt lilla hjärtegull förutom vovvarna vi har förståss, det gör verkligen ont i ssjälen när våra kära & älskade djur blir sjuka, Så vi håller alla tassarna att er Lenas misse kommer att få ha hälsan i behåll.
Mvh/Di & co

Lena sa...

Å jag älskar den bilden på Nellie, det är nog den bästa som finns... Tack för de positiva tankarna. I natt sov jag på soffan för att Nellie skulle få ha min säng för sig själv, men det visar sig att hon har sovit i soffan hon med, vid mina fötter :) P&K