Smycken av InVisionArt


lördag 13 september 2008

Presentation i bild

Som presentation och för att ange vad jag vill förmedla med mina bilder har jag tagit den bild jag har på min hemsida på Renderosity. Texten är på engelska, men det har ju blivit andra språk för nästan alla.

De bilder jag har på Renderosity är samlade under åtta år. Mycket handlar de om känslor och stämningar. En stor del av nöjet består i de kommentarer vi ger och får, och alla härliga kontakter med likasinnade.

Djurporträtten började jag med av en slump för ett par år sedan. Jag gjorde porträtt på några grannhundar och de blev omtyckta, så jag började annonsera på diverse gratissidor. Jag satsade på en färglaserskrivare, och har haft väldigt roliga och utmanade jobb att göra. De flesta bilderna i porträttgallerierna är bara träning. Jag arbetar i ett digitalt målarprogram med stor valfrihet i stil och penslar.

Jag kommer att visa vad jag håller på med för tillfället, varvat med äldre favoritbilder. Eftersom jag bor vackert på landet, utanför Göteborg, kommer jag också att visa foton från mina promenader i omgivningen.

Jag blev stimulerad av min dotter att börja blogga, annars hade det nog inte blivit något. Se länk till hennes blogg "Mot min smala lycka"

Som första inlägg får detta räcka. Dags att gå ut i solen som så snällt lyser idag. Man får passa på :-)


2 kommentarer:

Lena sa...

Grattis mamma till nya bloggen. Den är jättesnygg!! Här kan du visa alla dina fina bilder (några på mina katter hoppas jag...)

Gun Legler sa...

Tackar! Jo då, dina katter skall allt få vara med så smånigom