Smycken av InVisionArt


lördag 28 augusti 2010

Mitt i natten


Vaknade, som så många gånger förut, efter att ha sovit med en bok i örat i fyra timmar minst. Shit... nu vet jag inte var jag var! Stackars hjärna :-) Måste borsta tänderna, klä av mig...Usch!!!

4 kommentarer:

Kati sa...

Godmorgon!

Stackars tjej (på bilden alltså)... hon ser ut som jag kännt mig hela veckan och fortfarande gör... värken vill ju inte släppa.

Tänk, jag somnar också så gott som varje natt med mp3 spelaren på...

Förra veckan startade jag på kapitel fyra varje gång jag lade mig och somnade....

Ha det bra! Kati

Lena sa...

Fattar inte hur ni kan sova med bok i örat. Men jag kanske inte skall säga nått, jag sover ju med vanlig bok framför mig och glasögonen på nästan varje natt... Riktigt lika illa som bilden mår jag inte, men visst är det frustrerande ibland.

Babbi sa...

Det blir att börja om från börja med boken...men då räcker den ju längre också :D Hoppas allt är bra med er? Själv har jag inte varit så aktiv vid datorn sist TIDEN...DET KAN BLI FÖR MYCKET AV DET GODA IBLAND :)...oj jag kom visst åt caps lock hehehe...kramen till er från oss!

Fia sa...

Hej Gun! Länge sedan sist som jag var inne på din sida, kul igen att se dina fina målningar. hur mår ni o hur är det med din lilla hund? Riktigt ursligt väder i dag, regn o mulet men ändå fint med all höstfärger. Ha det nu så gott.
Fia o Bettzi