Smycken av InVisionArt


söndag 9 maj 2010

Vad händer på sidan 88??


Eftersom jag ägnar mig åt att lyssna på mer eller mindre dåliga deckare just nu, så passar ju den här bilden bra. Vanligtvis är deckare något jag är innerligt trött på, vill ha mer mening i vad jag tar till mig, just nu är det väl lite av flykt. Bilden några år gammal.

2 kommentarer:

Lena sa...

Och jag är precis tvärtom. Lyssnar på deckare när jag vill ha något bra, flyr in i romaner. Fast jag vill ju inte lyssna på något "allvarligt" som du vet, men så funkar jag! Kram

Mitt andrum sa...

Otäck bild, men duktigt gjort!!
Jag lyssnar i stort sett bara på böcker. Kom på för flera år sedan att det passade mig bättre än att läsa. Det har blivit många deckare de sista åren och nu har jag lånat en bok på bibban av Linda Olsson, Sonat till Miriam, tror inte att det är en deckare. Men jag kan känna som du att man ledsnar. Camilla Läckberg läser jag inte längre. Hennes uttryckssätt har jag tröttnat på. Gillar de psykologiska deckarna. Det behöver inte vara en massa mord, ett räcker (hihi). Karin Fossum är bra på det. Jag är dålig på att komma ihåg författare och titlar. Har du läst Skymningsbarn? En av det titlar jag minns, men inte vem som skrev.Hon har bara gett ut en lyssnarbok vad jag vet.
Bilden som ligger innan den här är som en oljemålning från förr.
Vacker och rofylld. Kul att "träffa" dig här igen.
Ha en skön söndagskväll och lycka till med din nya dator.
Kram barbro